fbpx

Tijdelijke actie: thuiswerk coaching

Meer thuiswerk-plezier voor mensen-mensen

Vind je draai in jouw persoonlijke omstandigheden.

En voorkóm energieverlies tijdens thuiswerken.

Interactief

Spiegelvisie maakt tijdens het digitale coachtraject gebruik van interactieve werkvormen, zodat je niet continu naar het scherm zit te staren. Je krijgt tools om thuiswerken zo leuk mogelijk te maken. Daardoor verbetert ook je werk-privé balans. Spiegelvisie doet niet aan one-size-fits-all. Je bepaalt zelf wat je inbrengt.

Kortdurend

Corona-proof online coaching. Je ontvangt een link en logt in achter je keukentafel of waar je maar wilt. Het traject bestaat uit drie gesprekken van 60 minuten. Je mag óók kiezen voor zes gesprekken van 30 minuten, als je dat fijner vindt.

Garantie

Tijdens de gesprekken komen alléén thuiswerk-gerelateerde zaken aan bod. Als je na het eerste gesprek concludeert dat de online coaching voor jou niets oplevert, krijg je je investering 100% retour.

Het vervelende van thuiswerken:

Het is super als het je lukt om:

Spiegelvisie gelooft, net als jij, dat mensen sociale wezens zijn

COVID tast dat aan. Daar hebben we allemaal last van. Spiegelvisie leert je om goed voor jezelf te zorgen, zodat jij vanuit een fris perspectief weer ánderen kunt helpen.

Tip: Vraag alvast aan je werkgever of hij (een deel van) de kosten wil vergoeden. De gesprekken dragen namelijk bij aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Het gaat hier om een tijdelijk aanbod van Spiegelvisie. Normaal betaal je voor drie uur online coaching € 352,11 (incl. btw). Je investering is nu slechts € 297,00 incl. btw., want Spiegelvisie betaalt de btw voor je.  De actie loopt tot 01-05-2021. 

Het aanbod is nog geldig:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is afgelopen. Heb je een vraag? Mail me gerust.

Zoals gezegd gaat het om een tijdelijk aanbod van Spiegelvisie. Wil je tóch liever eerst kennismaken? Druk op de oranje knop om je gratis gesprek van 30 minuten in te plannen. 

Ken je iemand die dat aanbod goed kan gebruiken? Deel de link.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Wie is de mens achter Spiegelvisie?

Mijn naam is Gerry Hulst. Er stroomt verpleegkundig bloed door mijn aderen. Ik stond met mijn voeten in de klei in een psychogeriatrisch verpleeghuis, de thuiszorg, een GGZ kliniek en op de PAAZ in een algemeen ziekenhuis. Daarna ontwikkelde ik me verder op het gebied van begeleidings- en opleidingskunde. 

Ik werk graag met zorgprofessionals en actieve 50+ vrouwen die werkzaam zijn in de sociale sector. 

Ik sta als supervisor en registercoach geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

Coach Zwolle zorg
Gerry Hulst
Supervisor & Coach
WhatsApp chat