fbpx
Verschil supervisie en therapie

Is supervisie en coaching net zoiets als therapie?

Vandaag een video in plaats van een blog.

Ik kan de keren niet meer tellen dat ik hoorde: ‘Niemand weet dat ik naar jou toega. Ik ben bang dat de mensen denken dat ik iets mankeer.’

Bij doorvragen blijkt dat deze mensen supervisie/coaching verwarren met therapie. Ik vertel je in graag hoe ik daarnaar kijk. Zet wel even je geluid aan, want het filmpje heeft geen ondertiteling.

Kijktijd: 1 minuut en 50 seconden

Je kunt je gratis kennismakingsgesprek van 30  minuten óók direct online inplannen. 

Je hoorde een vlog van Spiegelvisie Coaching. Deel mijn vlog gerust in je netwerk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Ben je zorgwerker of een actieve 50+ vrouw die affiniteit heeft met de sociale sector? En ben je op zoek naar meer balans en plezier in je werk en leven? Dan kun je bij me terecht voor: 

Persoonlijke coaching
Supervisie
Loopbaancoaching
E-coaching

Werk je als opleidingsfunctionaris of manager in de zorg en zoek je iets voor je team? Lees dan de  informatie voor teammanagers.  Of check direct mijn groepsaanbod intervisie en groeps-supervisie en teamcoaching.

Heb je een onbeantwoorde vraag? Laat het me weten.  Ik denk graag met je mee. 

Volg Spiegelvisie ook op social media

Gerry Hulst Spiegelvisie

Wie ben ik?

Mijn naam is Gerry Hulst en er stroomt psychiatrisch verpleegkundig bloed door mijn aderen. Ik werk graag met verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en middenmanagers in de zorg. Het gaat me aan het hart dat zij het lastig vinden om zich stevig te positioneren binnen de krachtenvelden in de zorg. Zij leren bij mij hoe ze met meer zelfvertrouwen én ontspannen in hun werk en leven kunnen staan. Alle personages en gebeurtenissen in mijn blogs zijn fictief. Wanneer je jezelf of een collega meent te herkennen berust dat op toeval.

Andere schrijfsels

WhatsApp chat