fbpx

Supervisie

Supervisie - van automatisme naar zelfbewust handelen

Supervisie is bedoeld voor mensen die met mensen werken. In de zorg is supervisie bij uitstek geschikt voor verpleegkundig specialisten, physician assistants en middenmanagers. Maar ook verpleegkundigen die hun eigen handelen willen verbeteren zijn van harte welkom. Tijdens supervisie leer je op een andere manier naar jezelf kijken dan je gewend bent.

Denk je:

Dan is een supervisietraject geschikt voor jou. In supervisie gaat het niet over leerdoelen, maar over leerthema’s. Dat betekent dat dingen die je lastig vindt meestal te herleiden zijn tot een centraal punt. Dat thema is langzaam ontstaan en het heeft te maken met de manier waarop je geleerd hebt en gewend bent om naar je ervaringen te kijken.

We ontmoeten elkaar tijdens een supervisietraject elke twee tot drie weken in mijn werkplaats voor persoonlijke groei. Een traject bestaat uit 10 bijeenkomsten.

Aan het einde van het traject:

Wat zeggen anderen?

Ik voel me, na het supervisietraject, krachtiger als persoon en durf weer te staan voor mijn mening. Daarnaast heb ik nu zicht op mijn talenten, die volledig waren ondergesneeuwd. Bedankt dat ik mezelf teruggevonden heb!
Anoniem
Verpleegkundig specialist
Ik kwam binnen met de vraag: Hoe word ik weer blij en hoe kan ik in de toekomst omgaan met tegenslagen/mindere/onzekere tijden? Door dit traject heb ik inzicht in mezelf en mijn talenten gekregen. Verder inzicht in mijn draagkracht en draaglast en hoe ik dit in evenwicht kan houden. Maar vooral: ik heb weer kracht en energie om verder te gaan. Ik ben trots op mezelf. Ik wens het iedereen toe een dergelijk traject te mogen/kunnen doen!
Anoniem
Verpleegkundige

Je investering

De doorlooptijd is 6-8 maanden. Een supervisietraject bestaat uit minimaal 10 gesprekken van 75 minuten. Je investering voor dat traject is € 1212,50 (ex. BTW). Overleg met je werkgever. Wellicht wil zij een deel van de kosten vergoeden.

De interactie tussen jou en mij kun je bij supervisie vergelijken met de interactie die een leerling aangaat met zijn praktijkbegeleider. 

Heb je een vraag over supervisie of wil je weten of supervisie voor jou een goed idee is? Stuur me gerust een mail via info@spiegelvisie.com 

Ik help je graag verder.

WhatsApp chat

Hoi,

Wil je de blogs en nieuwtjes van Spiegelvisie in je mailbox ontvangen? 

Door je aan te melden geef je toestemming om je gegevens te verwerken zoals beschreven in de ​privacyverklaring​​​