fbpx

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching -van wankel naar stevig-

Persoonlijke coaching is geschikt voor jou, als je rondjes blijft draaien in je eigen gedachten. Je voelt dat er iets niet klopt. En omdat je steeds dezelfde cirkel draait, lukt het je niet de vinger op je zere plek te leggen.

Denk je:

Dan is persoonlijke coaching geschikt voor jou. Hoe zou je naar jezelf kijken als je het antwoord vindt op je vraag?

Tijdens een persoonlijk coachingstraject leer je:

We ontmoeten elkaar tijdens een persoonlijk coaching traject elke drie weken in mijn skillslab voor persoonlijke groei. Een traject bestaat uit zes tot twaalf bijeenkomsten.

Aan het einde van het traject:

Persoonlijke coaching kun je vergelijken met tuinarchitectuur

Je stadstuin van 100 m² lijkt op een oerwoud. Je vist het visitekaartje van een tuinarchitect uit je portemonnee. Twee weken later loop je met haar door je tuin. Je verontschuldigt je voor de brandnetels. De architect zegt: ‘’Ik ben wel wat gewend hoor.’’

Ze stelt je vier vragen:

  1. Hoe moet je nieuwe tuin eruit zien?
  2. Welke bloemen moeten blijven?
  3. Welk onkruid kan weg?
  4. Wil je nog accessoires toevoegen?

Je tuinarchitect helpt je bij het maken van je plan. Ze denkt met je mee. En je zet zelf de lavendelstruiken in de grond. Zo gaat dat ook bij Spiegelvisie. Ik help je je gedachten te ordenen en ik laat je zien wat ik zie. 

Tijdens persoonlijke coaching gaan we samen aan de slag, zodat je zo dicht mogelijk bij jouw ideale wereld komt. Je leert hoe je je denken, voelen en handelen weer met elkaar in balans brengt. Als je dat kunt, sta je stevig in je schoenen.

Welke mensen kunnen bij Spiegelvisie terecht voor persoonlijke coaching?

Als je persoonlijke coaching bij Spiegelvisie volgt kies je voor een coach met een verpleegkundig hart. Ik ken de wereld van de zorg goed en ik werk graag met verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en middenmanagers in de zorg.

Wat zeggen anderen?

'Ik moest echt over een drempel heen om naar Gerry te gaan. Maar in het eerste gesprek voelde ik me meteen prettig en serieus genomen. Hoewel ik nooit klaar zal zijn met mijn thema heeft de coaching me geholpen. Het is fijn om op een prettige, onafhankelijke plek helemaal jezelf te kunnen zijn.'
Annebeth
Verpleegkundige
'Ik voelde me echt gehoord. Daarnaast heb ik goede tips en adviezen gekregen. De verhelderende aanpak die Gerry hanteert heb ik als inzichtgevend en prettig ervaren.
Anoniem
Medewerker in de zorg
Nu ik vanuit een helikopter terug kan kijken op het coachtraject, heeft het mij vooral rust gebracht. Lieve collega's die mijn feedback lezen: Twijfel niet. Ga het aan! Het is fijn om jezelf eens onder de loep te nemen. Ik zat echt niet elke keer te huilen bij Gerry, want lachen deden we ook!
Mary
Verpleegkundige
'Ik ben blij met de uitkomst en de mogelijkheid die me, vanuit de werkgever is geboden om deel te nemen aan dit coachingstraject. Dit traject heeft me het volgende opgeleverd: stevigheid, moed, zelfvertrouwen en vooral inzicht.'
Annemarie
Verpleegkundige
'Het coachtraject heeft me opgeleverd dat ik een beter zelfbeeld heb en meer vertrouwen in mezelf. Ook mijn communicatie met anderen is verbeterd.'​​
Jan
ICT-er in de zorg
'Tijdens de coaching heb ik door middel van verschillende werkvormen geleerd om goed naar mezelf te kijken. Daarbij kreeg ik inzicht in mijn waarden en normen en ook in mijn kwaliteiten. De vraag stond centraal waarom ik onrustig word van sommige situaties terwijl anderen daar helemaal geen last van lijken te hebben. Doordat ik geen positief zelfbeeld heb en altijd wil leasen raak ik sneller uit balans. Sinds het coachingstraject ben ik me bewust van mijn stèrke en zwakke kanten. Ik ben er nog dagelijks mee bezig om het geleerde toe te passen. Het is niet altijd makkelijk, maar het helpt zeker.'
Anoniem
Verpleegkundige
Ik heb mijn medewerker een coachingstraject aangeboden, omdat hij moeite had met het afstemmen van taalgebruik en gedrag op zijn publiek. 'De winst van het coachingstraject voor de organisatie is als volgt te omschrijven: Het doel was dat deze medewerker in staat zou zijn om in één op één situaties op een juiste manier te communiceren. Het resultaat was echter zelfs nog groter. Deze medewerker blijkt nu zelfs met homogene groepjes prima zaken af te kunnen stemmen.
Anoniem
Leidinggevende coachee
'Gerry Hulst is een kundige supervisor en coach. Zij is als begeleider van individuele- en groepsprocessen doelgericht en transparant. Haar aanpak wordt gekenmerkt door creativiteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Bovenal is zij een warme persoonlijkheid die oprecht betrokken is op de supervisant of coachee die zich aan haar hoede toevertrouwt.'
Cor
Pastoraal werk
'Ik heb het als heel fijn ervaren om met Gerry een coach traject te doorlopen. Gerry heeft me geholpen om nieuwe inzichten te verkrijgen over wat voor werk en de werkplek die er bij mij past. Ik vond het heel fijn dat Gerry kijkt vanuit wat je wél kan en waar je goed in bent, ipv vanuit waar je tekort schiet.'
Anoniem
Middenmanager in de zorg

Hoelang duurt een persoonlijk coachingstraject en wat betaal je ervoor?

De doorlooptijd voor een traject is 4-6 maanden. Daarbij ga ik uit van een traject met acht bijeenkomsten van 75 minuten. Je investering voor dat traject is € 970,00 (ex. BTW). Tip: overleg met je teamleider of ze een deel van de kosten wil vergoeden.

Hoe weet je of je bij Spiegelvisie aan het juiste adres bent?

Als je me nog niet kent kom je daar het makkelijkst achter als je een kennismakingsgesprek inplant. Dat verplicht je tot niets. En als ik denk dat ik niet de juiste persoon ben om je te helpen zeg ik dat ook. 

Werk je met patiënten, bewoners of cliënten? Lees dan de pagina over supervisie. Dat is een nog krachtiger manier om je leerthema’s onder de loep te nemen.

Heb je een vraag over persoonlijke coaching? Aarzel niet en stuur een mail naar info@spiegelvisie.com

 Ik help je graag verder.

WhatsApp chat