fbpx

Tijdelijke subsidieregeling: je kunt écht starten vanaf 1 december 2020

Kosteloos ontwikkeladvies

Sorry, ik heb geen plek meer

Als je graag namen wilt hebben van loopbaancoaches die ik ken: Mail me gerust.

Het ontwikkeladvies in notendop:

  • Wie ben je, wat kun je en wat wil je?
  • (Her)oriënteer je op je kansen op de arbeidsmarkt

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 1 december 50000 mensen in de gelegenheid om kosteloos een ontwikkeladvies te volgen. De waarde bedraagt €700,00 p.p. Het subsidieproject is onderdeel van het programma NL Leert Door.

Gratis herkansing

Tijdens de vorige subsidieronde was het plafond van het beschikbare budget binnen 21 dagen bereikt. Als je de info over het gratis ontwikkeladvies in de zomer gemist hebt, krijg je nu een herkansing om mee te doen.

Voor wie?

Iedereen in Nederland, vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd, komt in aanmerking voor de subsidie. Daar hoef jij niets voor te doen. Dat regel ik. Je begeleidingstraject bestaat uit drie individuele sessies van ca. 80 minuten. Bij voorkeur vinden de gesprekken via Zoom, Skype of Teams plaats. Als de Corona-maatregelen het toelaten kun je ook naar mijn praktijkruimte in Zwolle komen.

Professioneel advies

Omdat ik mijn expertise graag optimaal wil benutten, werk ik het liefst met zorgprofessionals of met actieve 50+ vrouwen die affiniteit hebben met de sociale sector. 

Waarom zou je gebruikmaken van het gratis ontwikkeladvies?

Het gratis ontwikkeladvies is geschikt voor je als je:

Na het ontwikkeladvies heb je:

Voorwaarden subsidieregeling

De beste tijd om een boom te planten was 20 jaar geleden. De tweede beste tijd is nu.

Van weten naar doen

Het ontwikkeladvies is geen onderdeel van of vervanging voor persoonlijke- of loopbaancoaching. Aan het einde van je ontwikkeladviestraject heb je een actieplan voor de volgende stappen in je werkzame leven. Ik noem dat ‘weten’. Je kunt het daarbij laten en je actieplan zelf uitvoeren, maar je kunt er ook voor kiezen om je aanvullend en gedetailleerder te laten begeleiden op je pad van weten naar doen.

Spiegelvisie gelooft erin dat je nooit te oud bent om te leren en dat je óók nooit te oud bent om van baan te switchen. Ik help je bij het wegnemen van je belemmeringen, zodat jij je aandacht kunt richten op datgene, wat je écht wilt.  

Lijkt het je wat?

Dan wil ik graag een half uur kennis met je maken. Aan het einde van dat gratis gesprek heb je helder of een ontwikkeladvies voor jou een goed idee is. Daarnaast geef ik je, indien gewenst, informatie over aanvullende mogelijkheden.

Je echte traject kan starten over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is afgelopen. Heb je een vraag? Mail me gerust.

Disclaimer

Zodra de 50000 trajecten zijn aangemeld, gaat het landelijke systeem op slot. Dan kan ik je niet meer aanmelden voor het kosteloze traject. Als dat bij jou het geval is, hoor je dat van mij voordat je je traject opstart. Je maakt dan de keus om het traject te annuleren óf het zelf te betalen.

Let wel: Ik kan, gezien mijn agenda, max. 10 ontwikkeladviestrajecten begeleiden. Wil je hier gebruik van maken? Wees er dan snel bij. Update 10 november 2020: Ik zit vol. Als je graag namen wilt hebben van loopbaancoaches die ik ken: Mail me gerust.

Wie is de mens achter Spiegelvisie?

Mijn naam is Gerry Hulst. Er stroomt verpleegkundig bloed door mijn aderen. Ik stond met mijn voeten in de klei in een psychogeriatrisch verpleeghuis, de thuiszorg, een GGZ kliniek en  de PAAZ. Daarna was ik zeven jaar leidinggevende van een verpleegafdeling in een topklinisch ziekenhuis. De laatste jaren van mijn loondienstverband hield ik me bezig met opleidingskundige zaken in dat ziekenhuis.  Ondertussen ontwikkelde ik me verder op het gebied van management, begeleidings- en opleidingskunde. 

Ik werk graag met zorgprofessionals en actieve 50+ vrouwen die werkzaam zijn in de sociale sector. 

Ik sta als supervisor en registercoach geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) en je kunt me ook vinden op Coachfinder.

Ontwikkeladvies kort en bondig

Veelgestelde vragen

Ja, een arbeidsmarktscan is verplicht onderdeel van je traject. Je kunt dat niet inwisselen voor een extra gesprek.

Neem contact met me op via de mail. Als ik je niet kan helpen, verwijs ik je door naar collega-coaches.

Zeker. Ik geef je heldere instructies en als je het niet snapt leg ik het je gewoon nog een keer uit tot je het wel snapt. 

Nee. Het ontwikkeladvies is iets tussen jou en mij. Je kunt er uiteraard zelf wel voor kiezen om je traject met je werkgever te bespreken. En ik  raad dat onder normale omstandigheden zeker aan, omdat je werkgever er ook baat bij heeft dat jij je ontwikkelt. 

Met alleen de cijfers uit de scan kun je niet zoveel. We gaan samen in gesprek om de data te vertalen naar jouw persoonlijke situatie. De scan geeft wél een objectief beeld van jouw mogelijkheden op de korte, middellange en lange termijn.

Formulieren

WhatsApp chat