fbpx

Gratis producten

*Gratis* Breng je gedrag in kaart

Wil je je eigen gedrag en dat van anderen beter leren begrijpen? Als MapsTell-guide help ik je graag bij het ontdekken van je voorkeurstype in de Wereld van Verschil. Voor de kenners onder ons: MapsTell is gebaseerd op de DISC-methode.

MapsTell Disc je gedrag in kaart

Hoe werkt dat?

Je vult 24 vragen in. Dan krijg je een filmpje te zien waarin wordt uitgelegd welk type je bent en welk gedrag daarbij hoort. In de informatie die je krijgt staat dat je je je Personal Map ontvangt van je guide. Dat gebeurt niet automatisch. Ik stuur je, nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, een mail met verdere informatie. Dat verplicht je tot niets. 

Klik op de button om je vragenlijst in te vullen en ontdek welke gedragsvoorkeur jij hebt. Tip: check je spambox als je het idee hebt dat je geen mail ontvangt.

Bonus: gratis test

Ben benieuwd hoe stevig jij in je werk staat?

Spiegelvisie coaching heeft een gratis testje voor je gemaakt. De test telt de behaalde punten voor je op en geeft je op basis van de voorlopige uitslag een tip. Of je de tip ter harte wilt nemen is aan jezelf.  Het kost je drie minuten, het is gratis en je mág je registreren, maar dat hoeft niet. 

Wanneer je niet alle punten hebt gescoord, wat dan?

Je wilt vast een eerlijk antwoord. Als je, ondanks signalen, alsmaar doorgaat, loop je het risico vroeg of laat om te vallen. Dat wil je niet en je zegt: ‘Dat laat ik niet gebeuren’. Maar het wrange is dat een burn-out zich niets aantrekt van je wilskracht. En hij vraagt niet eerst aan je  of jij dat stempel wel wilt. Trek daarom tijdig aan de bel, zodat het jou écht niet overvalt. 

Er is ook goed nieuws.

Want stevig in je werk en leven staan kun je leren. En dat is mijn werk. Ik begeleid je graag, zodat je na een traject krachtig in je werk en leven staat. Overweeg je om te stoppen met je werk in de zorg? Kom dan óók langs voor een gratis adviesgesprek.

WhatsApp chat

Hoi,

Wil je de blogs en nieuwtjes van Spiegelvisie in je mailbox ontvangen? 

Door je aan te melden geef je toestemming om je gegevens te verwerken zoals beschreven in de ​privacyverklaring​​​