fbpx

40 onmisbare tips voor meer rust in je hoofd

Als je hersenen meer op losse draadjes lijken dan op een samenwerkend geheel is er werk aan de winkel. Herken je dat niemand je kan vertellen wat je nu echt moet doen om de onrust in je hoofd tot bedaren te brengen? In 2012 raakte ik burn-out en ik had geen idee hoe ik dat hoofd weer stil kreeg. Ik ging zelf op onderzoek uit. Mijn 40 beste tips deel ik graag met je om je houvast te geven. De enige waarschuwing die ik je wil geven is: doe het echt stap voor stap en ren niet als een razende roeltje door de tips heen. 

Alsjeblieft, van mij voor jou

Ga rustig aan de slag met de tips. 

Cover E-book 40 tips voor

De E-book serie bestaat uit  vier delen. Vraag hier deel één aan. De overige delen ontvang je over een aantal weken automatisch in je mailbox. 


Als je je inschrijft ga je akkoord met de kleine lettertjes.

Wie ben ik?

Mijn naam is Gerry Hulst. Er stroomt verpleegkundig bloed door mijn aderen. Ik stond met mijn voeten in de klei in een psychogeriatrisch verpleeghuis, de thuiszorg, een GGZ kliniek en op de PAAZ in een algemeen ziekenhuis. Daarna ontwikkelde ik me verder op het gebied van begeleidings- en opleidingskunde. Ik ken de uitdagingen binnen de zorg goed.

Het gaat me aan het hart dat zorgprofessionals last hebben van de almaar toenemende werk- en regeldruk in de zorg. Effectieve communicatie en het vergroten van je professionele ruimte helpen om een burn-out te voorkomen. En daar horen natuurlijk ook manieren bij om je hoofd leeg te maken.

Ik sta als supervisor en registercoach geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

Coach Zwolle Gerry Hulst
De inkt van het E-book is nog nat. Daarom zijn er nog geen reviews beschikbaar.
Coach Zwolle zorg
Gerry Hulst
Supervisor & Coach
WhatsApp chat