fbpx

Balans werk en privé -van druk baasje naar werknemer-

Als je balans tussen werk en privé verstoord is betekent dat meestal dat je werk de meeste tijd en energie opslokt. Je koerst misschien zelfs onbedoeld af op een burn-out. Of vermoed je dat het wel meevalt?

Denk je:

Dan is een traject ‘balans werk en privé’ geschikt voor jou. Als je wilt weten hoe makkelijk je af kunt glijden van gezond naar ziek, lees dan mijn over mij pagina. En geloof me: het komt niet vanzelf goed.

Tijdens een traject 'balans werk en privé' leer je hoe je:

We ontmoeten elkaar tijdens een traject balans werk en privé elke drie weken in mijn skillslab voor persoonlijke groei. Een traject bestaat uit zes bijeenkomsten.

Aan het einde van het traject heb je:

Kom gerust eerst gratis kennismaken met een bakje koffie of thee. Je plant je afspraak gemakkelijk online in op een moment dat het jou uitkomt.

Waar kun je een traject balans werk en privé mee vergelijken?

Als je bomen en struiken in je tuin hebt staan, weet je dat je ze regelmatig moet snoeien. Anders worden ze stakerig en lelijk. Zo is het ook met mensen. Je hoofd is je dankbaar als je er regelmatig een schoffel doorheen haalt. En als je het lef hebt om te snoeien in je werkzaamheden help je jezelf gezond te blijven. Lees ook mijn blog: Hoe hou je de boel bij elkaar in je hoofd?

Welke mensen kunnen bij Spiegelvisie terecht voor een traject balans privé en werk?

Als je een traject bij Spiegelvisie volgt kies je voor een coach met een verpleegkundig hart. Ik ken de wereld van de zorg goed en ik werk graag met mensen die met mensen werken.

Wat zeggen anderen?

‘Ik vond het fijn om handvatten aangereikt te krijgen waar ik wat mee kan. En die handvatten kan ik op veel gebieden goed gebruiken. Ik heb ervaren dat het fijn is om tijdens de bijeenkomsten zonder vrijuit te kunnen praten.’
Marijke
Verpleegkundige
'Als ik niet kan voldoen aan verwachtingen in bepaalde situaties raakte ik snel uit balans. Tijdens de coaching hebben we mijn waarden, normen en kwaliteiten onder de loep genomen. Ik heb geleerd hoe ik meer los kan laten en ik ben nog elke dag bezig mezelf te verbeteren.’
Jolien
Verpleegkundige

Hoelang duurt een balans traject en wat betaal je ervoor?

De doorlooptijd is 3-5 maanden. Je investering voor een balans traject is € 727,50 (ex. BTW).Tip: vraag je werkgever of ze een deel van de kosten wil vergoeden.

WhatsApp chat

Hoi,

Wil je de blogs en nieuwtjes van Spiegelvisie in je mailbox ontvangen? 

Door je aan te melden geef je toestemming om je gegevens te verwerken zoals beschreven in de ​privacyverklaring​​​