fbpx

Waar gaat het uiteindelijk om in je begeleidingstraject?

Hieronder zie je een overzicht van de begeleidingstrajecten die je bij mij kunt volgen. Klik op de foto voor meer informatie.

Persoonlijke trajecten

Persoonlijke coaching coach voor de zorg

Persoonlijke coaching- burnout preventie

Tijdens een persoonlijk coachingtraject leer je over jezelf. Je leert bijvoorbeeld anders om te gaan met je perfectionisme of onzekerheid. Ook als je moeite hebt met het stellen van grenzen of last hebt van het gedrag van anderen is dat een geschikt traject. Of word je moe van jezelf omdat je gedachten in kringetjes rond blijven draaien? Ik help je op een andere manier naar je issues te kijken, zodat je meer rust gaat ervaren. Een persoonlijk coachingstraject bestaat uit 8-12 bijeenkomsten.

Supervisie bezinningstraject

Supervisie - bezinningstraject

Supervisie is het neusje van de zalm van Spiegelvisie coaching. Een supervisietraject is bedoeld voor mensen die met mensen werken. Je zou het ook een bezinningstraject kunnen noemen. Want tijdens een traject ga je diepgaand met je leerthema's aan de slag. Daardoor groei je als mens én leer je jezelf op een ontspannen manier verhouden tot je beroepsrol. Een supervisietraject bestaat uit 10-15 bijeenkomsten. Bij Spiegelvisie coaching kun je naast gewone supervisie ook voorsupervisie volgen. Ik sta zowel bij de LVSC als bij de SRVB geregistreerd.

E-coaching Spiegelvisie coach voor de zorg

E-coaching

Vind je het fijn om op je eigen tijd en aan je eigen keukentafel een coachingtraject te volgen? Ook als je niet in de buurt van Zwolle woont is E-coaching een prima keus om je probleem op te lossen.

Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je een eerste indruk van mij, mijn aanbod en mijn werkwijze. En ik laat je weten of ik je kan helpen.  Als dat voor jou en mij goed voelt, begeleid ik je tijdens een traject, zodat je aan het einde van het traject stevig en tegelijk ontspannen in je werk en leven staat.

Groepstrajecten ( informatie voor opleidingsfunctionarissen en managers)

Intervisiebegeleiding Spiegelvisie coaching

Intervisie & groep-supervisie

Help elkaar om beter te worden in het werk. Speciaal voor mensen die met mensen werken. Groepssupervisie volg je samen met één of twee collega's.

Loopbaan coaching Spiegelvisie

Team-procesbegeleiding

Een goed team heeft een stevig fundament. Vertrouwen, veiligheid en openheid worden dan niet alleen beschreven, maar ook ervaren. In een team vinden ongemerkt allerlei belemmerende groepsdynamische processen plaats. Tijdens teamprocesbegeleiding laat je je team groeien naar de volgende fase in groepsontwikkeling. Dat is fijn voor individuele teamleden, voor het team als geheel én voor je organisatie.

Heb je een vraag? Blijf er niet mee rondlopen, want dat lost niets op. Stuur me een bericht.

WhatsApp chat